Изработка на онлайн магазини

 

Основната дейност на ОnWeb е изработката на онлайн магазини.

Електронният магазин постоянно е достъпен за Вашите клиенти, предоставя възможност на всеки да прегледа в детайли и на спокойствие продуктите, които предлагате, да отправи своята поръчка в удобно за него време, без да e необходимо да се ограничава с работно време или местоположение. Като за целта потребителя трябва да добави желаните от него продукти в пазарската количка и да попълни своите данни.

Онлайн магазинът ви позволява да осъществявате продажби, не само на местоположението на което се намира Вашата фирма или реален магазин.

Чрез онлайн магазините Вие разширявате своята дейност и многократно увеличавате продажбите си.

Не е необходимо да разбирате от програмиране или уеб дизайн за създаването на онлайн магазин. Вие може да управляте магазина чрез администраторския му панел, като лесно може да обработвате постъпилите поръчки.

При изработката на онлайн магазин ние Ви даваме възможност приложението да притежава функциите, които искате. Може да следите стоковата си наличност, да изпращате промо-кодове с намаления, да добавяте неограничен брой продукти.

Също така ние Ви предлагаме и модул за връзка със спедиторските фирми, като чрез него може да генерирате товарителници, да изпращате дадена поръчка до посочения адрес и да определяте цената на доставката.

При изработката на онлайн магазин Ви предлагаме и постоянна техническа поддръжка, както и защита на информацията.

Независимо дали имате стартиращ бизнес или сте голяма корпорация - ние ще създадем за Вас подходящият онлайн магазин.

Онлайн магазини Онлайн магазини Вашата фирма е в сферата на търговията? Предлагате продукти за крайни потребители или на едро? Търс... Повече

Изработени от нас онлайн магазини